به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات راهبردی آموزش پزشکی، در ابتدای این جلسه دکتر شریفیپور هدف از برگزاری این جلسه را تشویق و حمایت از شرکتهای فناور در زمینه آموزش پزشکی اعلام و ابراز امیدواری کرد با همکاری مطلوب و برداشتن گامهای صحیح در این زمینه بتوان محصولات قابل عرضه بینالمللی را به بازار فناوری نوین آموزش پزشکی ارائه کرد.
سپس دکتر حسینی مدیریت پژوهشی این مرکز با معرفی مرکز نصر اهداف مهم تاسیس مرکز نوآوری در مرکز ملی تحقیقات راهبردی آموزش پزشکی را برشمرد و به دنبال آن وظایف محول به این مرکز را بیان کرد.
در ادامه دکتر عابدی معاونت پژوهشی مرکز نصر با اشاره به امضای تفاهمنامه سه جانبه میان معاونت آموزشی، معاونت تحقیقات و فناوری وزارت علوم و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، بیان کرد: «با این همکاری سه جانبه میتوان همافزایی ایدهها و امکان انجام پروژههای مشترک را در برنامه داشت. شرکتهای فناور با شرکت در همایش فناوری میتوانند در ارزیابی نظارت طرح های تحقیقاتی نیز همکاری کنند. او با بیان اینکه مرکز به دنبال تولید ثروت از مسیر آموزش است، بر نگاه کلان و راهبردی تاکید کرد.
شرکتهای فناور حاضر در این جلسه نیز دغدغهها و موانع موجود بر سر راه همکاری میان دانشگاهها و شرکتهای فعال در زمینه نوآوری آموزش علوم پزشکی را مطرح کردند. در این میان مهمترین مسئله حمایت مالی لازم بخش دولتی از شرکتهای فناور خصوصی بیان شد که هر دو طرف پیشنهادهایی را در این زمینه مطرح کردند.
دکتر عابدی بر ایجاد شورای مشورتی با شخصیتهای حقیقی تاکید کرد و ادامه داد: « نیازسنجی از دانشگاهها در برنامه قرار خواهد گرفت و اگر شرکتی نیاز به ارزیابی محصول از طریق خبرگان این حوزه در آموزش پزشکی را داشته باشد ما این همکاری را خواهیم داشت. ضمن آنکه میتوان به ارائه غرفه برای افراد فعال در حوزه آموزش علوم پزشکی در کنگره ها پرداخت تا از این طریق نیز حمایت از شرکتهای فناور انجام شود.
در پایان دکتر عابدی این مسیر را روشن اما پرچالش توصیف و ابراز امیدواری کرد این همکاری مسیر رشد فناورانه در زمینه آموزش پزشکی را تسهیل کند.