تاریخ انتشار : 1402/05/14

برگزاری جلسه تعیین مسئولان کمیته‌های نخستین همایش فناوری و آموزش علوم پزشکی ایران

هفتم مرداد ماه 1402 ، سومین جلسه رسمی همفکری و هماهنگی و تقسیم‌بندی مسئولیت‌ها و تعیین مسئولان کمیته‌های مختلف «نخستین همایش فناوری و آموزش علوم پزشکی ایران: کنگره و جشنواره ملی شیخ الرئیس» در مرکز نصر برگزار شد. این همایش قرار است اول و دوم آذر ماه 1402 در محل سالن همایش‌های بین المللی رازی و به صورت مشترک توسط مرکز ملی تحقیقات راهبردی آموزش علوم پزشکی، مرکز طبی کودکان و دفتر توسعه شبیه‌سازی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی برگزار ‌شود.

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات راهبردی آموزش علوم پزشکی در این جلسه دکتر شریفی‌پور نایب رئیس همایش و رئیس مرکز ملی تحقیقات راهبردی آموزش علوم پزشکی، دکتر رضا شروین بدو دبیر کمیته علمی همایش، دکتر ابراهیم کلانتر مهرجردی دبیر اجرایی همایش، دکتر فرشاد علامه معاون آموزشی دانشگاه علوم زیستی تهران، دکتر جغتایی دبیر کمیته شبیه سازی (به صورت مجازی)، دکتر محمدجواد محسنی مشاور رئیس مرکز طبی کودکان، دکتر امیرعلی حمیدیه رئیس بخش پیوند سلول‌های بنیادی مرکز طبی کودکان و جمعی دیگر از اساتید دانشگاه‌های علوم پزشکی و دیگر اعضای کمیته اجرایی همایش حضور داشتند.
در ابتدای جلسه دکتر ادهمی رئیس دبیرخانه همایش گزارشی از جلسات پیشین ارائه کرد و حاضران در جلسه بر این اساس نظرات خود را در خصوص عناوین، اهداف، مخاطبان و محورهای همایش ارائه کردند.
در ادامه دکتر شریفی پور نایب رئیس همایش با جمع بندی نظرات، مسئولان هرکدام از کمیته‌های «همایش فناوری و آموزش علوم پزشکی ایران: کنگره و جشنواره ملی شیخ الرئیس» را تعیین کرد تا در روزهای آتی ابلاغیه اعضا صادر شود. رئیس مرکز ملی تحقیقات راهبردی آموزش علوم پزشکی ابراز امیدواری کرد کارهای عملیاتی و روند اجرایی کنگره به خوبی پیگیری شود.