تاریخ انتشار : 1403/02/31

همزمان با شروع شانزدهمین دوره‌ی المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور، مرکز ملی تحقیقات راهبردی آموزش علوم پزشکی کشور به ریاست دکتر احسان شریفی پور، کارگاه آموزشی توانمندسازی در حیطه استدلال بالینی شانزدهمین المپیاد دانشجویان علوم پزشکی کشور را روز پنجشنبه 30 فروردین با حضور اساتید سراسر کشور در مرکز همایش‌های رازی برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات راهبردی آموزش علوم پزشکی کشور دکتر شریفی پور در ابتدای این کارگاه یکی از مهم ترین اهداف و برنامه‌های پیش روی سنجش و آموزش پزشکی را آموزش و ارزیابی نحوه تفکر و استدلال در تصمیم گیری‌های بالینی دانست و اضافه کرد: «المپیاد استدلال بالینی با روش‌های نوین قصد ایجاد تغییرات اساسی در این زمینه را دارد. امید است با کمک اساتید رشته‌های مختلف گروه نخبه‌ای تشکیل شود که با ارتباط با یکدیگر در سراسر کشور زمینه‌ساز تربیت نسل‌های بعدی دانشجویان و هدایت آنها به مسیر صحیح این فرایند باشند.»
در این کارگاه پس از بحث‌های تئوری اساتید، 5 کارگاه در 5 حیطه داخلی، نورولوژی، زنان، اطفال و جراحی برقرار شد تا با هم فکری یکدیگر طی دو هفته آینده اولین بانک کشوری سوالات استدلال بالینی به صورت منسجم تشکیل شود.
دکتر شریفی پور همچنین با اشاره به قرار گرفتن آزمون‌های پودمانی در سامانه نصر و دانشگاه مجازی ابراز امیدواری کرد روند آکادمیک به هم نزدیکتر شده تا بتوان نقش آفرینی منسجمی ایجاد کرد.